запитване
за резервация

Kак да почивате изгодно в Керамоти

почивка в КерамотиЩе забележите разликата още първия ден. Можете да закусвате на голямата тераса когато и искате. Няма да се налага да съобразявате почивката си с почти казармения ред в хотела, само за да не пропуснете включената в цената закуска. Обядвате само ако искате и то това, което ви харесва – например плодове или салата и то по време, в което сте се наситили на слънцето на плажа. Не се налага да се съобразявате с фиксирано време за вечеря, която предварително сте платили. Та вие сте дошли на почивка – цяла година сте работили, за да си я позволите. Как ще релаксирате сега, ако сте принудени да се съобразявате с фиксирани часове за хранене и сте принудени да прекарате седмица или две в една-единствена хотелска стая?
Ами ако сте с деца – трябва ли да спите по трима-четирима в една стая, което си е истинско мъчение, или пък да наемете две съседни стаи. Това освен, че излиза доста по-скъпо, отколкото да си наемете апартамент, не ви предлага дори и частица от комфорта, с който сте свикнали вкъщи.
Kак да почивате изгодно в КерамотиИ така: Ядете когато, колкото и каквото ви се яде. Пестите от ресторантските цени, когато решите да си останете „вкъщи”. Купувате си пресни плодове и зеленчуци от гласовитите търговци, минаващи сутрин буквално край входната врата. Пазарувате от близкия супермаркет на цени, които не са по-високи от тези в България.
Препичате си филийки на тостера, правите си сандвичи на парти грила, топлите си вода за чай в микровълновата печка, печете си каквото желаете във фурната, варите си кафе или спагети на котлона, пържите си уловената от вас риба – точно както у дома. Но достатъчно е да излезете на просторната тераса, за да си спомните, че сте на море, че сте пренесли дома си на няколко десетки метра от мечтания бряг и че радвайки се на свободата да избирате , пестите и не малко пари.

 

И къде можете да получите всичко това?

В Керамоти – във Вила „Екселсиор”, където се предлагат големи, четири стайни апартаменти, особено подходящи за големи семейства, по две семейства или по три двойки заедно.

Колко бихте спестили така?

Kак да почивате изгодно в КерамотиПрез най-скъпия сезон (1 юли-31 август), една двойна стая в приличен хотел в Гърция (с малъкстаромоден 14-инчов телевизор с 3-4 гръцки програми, т.е. на практика не може да гледате телевизия, без пространства за готвене и хранене, без обширните тераси с маси за закуска, и т.н., струва поне 50 евро на вечер. Един апартамент с три отделни спални и мнго обширен хол, с 40-инчов LCD-телевизор и телевизори във всички спални, със сателитна телевизия „Булсатком“ с български програми, с WiFi-безжичен интернет с отделен рутер и много други екстри струва 160 евро.
Да кажем, че сте две семейства с по едно или две деца – малките биха били на седмото небе, ако спят заедно, „като големи” – например в третата спалня или във всекидневната на разтегателния диван за двама, а за всяка двойка родители ще има по една самостоятелна спалня. Тогава 6 до 8 човеке ще спите най-много за 160 евро, родителите хем ще имат поглед отблизо върху децата, хем ще разполагат и със свое пространство.
Ако закусвате в апартамента, за шестима това ще ви струва не повече от десетина евро, а за осмина – по-малко от петнадет (толкова, колкото в хотела биха калкулирали за трима от вас), при това при избрания асортимент и разнообразие на храната. Но дори и да предпочетете да отидете на ресторант или на сладкарница в Керамоти, пак може спестите пари, защото сме извоювали специални отстъпки за вас, а и десертът в Гърция се сервира безплатно!
Пестите още всеки ден от липсата на такси за паркинг, за плажни чадъри и шезлонги, с които до болка сте свикнали по нашенските плажове.