запитване
за резервация

Настаняване във вила „Екселсиор”, Керамоти

Вила „Екселсиор” в Керамоти (Keramoti) е малък комплекс, който се състои от четири на брой четиристайни апартамента, като всеки от тях е с площ от 120 кв.м. Експлоатира се от м.юни 2015 г. и вече се радва на изключителна популярност, като достигна още през първия сезон на експлоатация заетост от близо 99%. Освен това завидният комофорт и простор, който предоставят апартаментите бързо им донесе първото място в анкетата на www.bgpoll.net, изпреварвайки дългогодишния лидер в Керамоти „Белвю апартмънтс“.

На първия и втория етаж са разположени по два от тях, с включени две двойни легла (спални) и две единични легла , както и голям разтегателен диван във всекидневната. Апартаментите на Вила „Екселсиор” предлагат идеални условия за ваканцията на големи семейства, на две семейства или на двойки. Осигурено е ежедневно камериерско обслужване.

В изключително просторната всекидневна на апартаментите, можете да намерите цялото необходимо кухненско оборудване (голям хладилник с камера, микровълнова печка, котлони, съдове за готвене, кафеварка, тостер, прибори – сервизи за хранене, прибори за вино, кафе, кухненски ножове, отварачки за бира и вино, и т.н.). В апартаментите на Вила „Екселсиор” в Керамоти има трапезария с елегантна стъклена маса и шест стола, както и обособен кът с 50″ LCD телевизор с Wi Fi и цифрова телевизия „Булсатком”), и голям разтегателен диван с лежанка, за да се почувствате наистина у дома си.

Две от трите спални имат двойни легла, и 32″ телевизори,  докато в третата са две единични легла. В едната от спалните има и вграден голям гардероб. Луксозния вид на стаите се придава и от изработените от черешов масив врати, гардероби, кухненските шкафове. Всеки един от апартаментите на Вила „Екселсиор” в Керамоти разполага с баня/тоалетна с вана, огромна предна тераса, гледаща към китно дворче с градинка, детска площадка и барбекю, както и гледка към „Белвю апартмънтс”, намиращи се отсреща. Безплатен безжичен интернет (WiFi) е достъпен нявсякъде в апартаментите.

Настаняването става ежедневно след 14 часа, а освобождаването – до 12 часа на обяд.

Когато сравнявате цените, поместени в някой рекламен сайт с нашите, не забравяйте, че горчивината от лошото качество на обслужване и от липсата на комфорт съсипва почивката и остава дълго, след като е преминало краткото задоволство от по-ниската цена!

Настаняване във вила „Екселсиор”, Керамоти